Email doesn't seem to be working for all recpients

andyl
andyl
Got this when posting a reply to wasi_shez:[code]Ran into problems sending Mail. Response: 553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.5.3 - chkuser) DEBUG MODE Line : 165 File : smtp.php[/code]

Last updated

wandisco
wandisco
Hi Andy, I moved SVNForum to a new server today (within the last 5 minutes - DNS may still be updating). The previous one was listed on a spam blacklist and as such we had to use a remote SMTP server for sending e-mail. Hopefully this should stop any e-mail problems you have been seeing.
andyl
andyl
Email's been OK for a while but getting lots of this the last day or two: [code] Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/domains/svnforum.org/htdocs/2017/db/mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database[/code]
wandisco
wandisco
Hi Andy, This issue has since been resolved. Please accept my apologies for any inconvenience.

1-4 of 4

Reply to this discussion

You cannot edit posts or make replies: You should be logged in before you can post.

Post a reply
14751 views